Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

ΚΑΙΡΙΚΟΤΗΤΑ : ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα κύρια χαρακτηριστικά που περιγράφουν την καιρικότητα μιας περιοχής και ενδιαφέρουν τον άνθρωπο για την καθημερινή του δραστηριότητα αγαπητοί μου φίλοι είναι:

è Συνηθισμένα καιρικά φαινόμενα  :   Νεφοκάλυψη ουρανού,  Θερμοκρασία, Υγρασία, Άνεμος, Βροχή,  Χιόνι, περιορισμένη Ορατότητα.

è  Τυχόν Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα : Καταιγίδες, πολύ ισχυρές Βροχοπτώσεις, Χιονοπτώσεις, Ομίχλη, πολύ Ισχυροί Άνεμοι, πολύ Υψηλές Θερμοκρασίες. 
  
     Αυτό λοιπόν που είναι χρήσιμο να ξέρουμε για να ωφεληθούμε από την Πρόγνωση του Καιρού  είναι έγκαιρα να γνωρίζουμε ΠΟΙΑ από τα παραπάνω φαινόμενα θα εκδηλωθούν, ΠΟΥ θα εκδηλωθούν, ΠΟΤΕ θα αρχίσουν και ΠΟΣΗ θα είναι η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Την απάντηση λοιπόν  στο ΠΟΙΑ-ΠΟΤΕ-ΠΟΥ και ΠΟΣΟ θα την έχετε στην διεύθυνση http://parapigma.blogspot.gr/ όπου κάθε Παρασκευή βράδυ θα αναρτάται μια ΣΥΝΟΛΙΚΗ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ εικόνα για τον καιρό του Σαββατοκύριακου που ακολουθεί καθώς και για κάθε επόμενη εβδομάδα, ώστε να προγραμματίζετε .....επ ώφελεία σας .....τις δραστηριότητές σας.

Πασχάλης Κατσάρας
Μετεωρολόγος – MSc in Computer Science
Υποπτέραρχος ε.α.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου