Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Καιρός εβδομάδας.

Φίλες και Φίλοι, 

Βελτιώνεται ο καιρός στη διάρκεια της νύχτας και στη Κρήτη-Νοτιοανατολικό Αιγαίο, παραμένουν όμως και για αύριο οι σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες στη χώρα. Στη διάρκεια της μέρας όμως και ιδιαίτερα την Δευτέρα την Τρίτη και την Τετάρτη θα παρατηρηθεί αξιόλογη άνοδος, με επικράτηση σχεδόν αίθριου καιρού με αραιές κατα διαστήματα συννεφιές.

Πέμπτη και Παρασκευή όμως ένα βαθύ χαμηλό από την Ιταλία αλλάζει και πάλι τον καιρό με βροχές, τοπικές καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά, ενίσχυση Βορείων ανέμων και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας ιδιαίτερα την Παρασκευή. Για να μας αποχαιρετήσει ο Φλεβάρης ....χειμωνιάτικα όπως του αρμόζει!!!

Τέλος, καλός καιρός το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Παρα-φτήνηνε ρε γαμώτο μου η Ανθρώπινη ζωή. Κάτι πρέπει να γίνει. Κάποιος πολιτικός-κομματικός σχηματισμός πρέπει να εργαστεί προς την αυστηροποίηση των ποινών .....και όχι μόνο, σε περιπτώσεις άδικων και σκόπιμων θανάτων!!! Δε μπορεί να ...φτιάχνεται ο κάθε μαλάκας και όποιον πάρει ο χάρος. Ούτε πρέπει να γυρίσουμε στην αυτοδικία....γιατί εκεί οδηγούμαστε και μακάρι να διαψευστώ. 

Να είστε καλά σε ότι κάνετε.