Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Καιρός


Φίλες και Φίλοι,

Ένα καλά οργανωμένο χαμηλό από την Βαλκανική θα μας απασχολήσει την βδομάδα που έρχεται.

Αύριο και μεθαύριο καλός καιρός με λίγες συννεφιές κατά διαστήματα.  

Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη αρχής γενομένης από τα Βόρεια το απόγευμα της Τρίτης θα συννεφιάσει, θα βρέξει και θα χιονίσει αρχικά στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας. Σταδιακά θα επεκταθεί νοτιότερα η κακοκαιρία, θα ενισχυθούν πολύ οι Βόρειοι άνεμοι και θα πέσει σημαντικά η θερμοκρασία που εν τω μεταξύ θα έχει ανέβει αύριο και μεθαύριο. Μάλιστα Τετάρτη και Πέμπτη θα χιονίσει και σε χαμηλότερα υψόμετρα σε όλη την Πίνδο και Αν. Θεσσαλία, Αν. Στερεά, Αν. Πελοπόννησο.

Πέμπτη απόγευμα βελτιώνεται ο καιρός στα ηπειρωτικά και Παρασκευή μεσημέρι και σε Κυκλάδες-Κρήτη. Σύντεκνοι,  χιόνι σε εσάς την Πέμπτη κυρίως όμως σε ορεινά και υψίπεδα. 

Τέλος Αίθριος θα παραμείνει  ο καιρός το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Να είστε όλοι καλά. Και συγνώμη για την ….ασυνέπεια  της προηγούμενης βδομάδας.


Προ τρίωρου ουράνιο τόξο!!!