Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

Highlights of Future Weather Reports Series 1 and 2

World Met Day 2015, 'Climate Knowledge for Climate Action.' WMO Secretar...Ο καιρός ούτε χτυπά, ούτε βομβαρδίζει. Απλά εκδηλώνεται, αλλάζει, έρχεται & φεύγει. Ενίοτε προκαλεί και καταστροφές όταν εκδηλώνεται έντονα. Τίποτα περισσότερο ....τίποτα λιγότερο!!!

Πρόγνωση Καιρού Σαββατοκύριακου 7-8 Μαρτίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 Μαρτίου 2015 / 17:30

Καλημέρα. Αυτό το Σαββατοκύριακο (ελληνιστί ....Weekend), προμηθευτείτε ....ομπρέλες. Πολλές βροχές σε όλη την Ελλάδα και τοπικές καταιγίδες. Περίπτωση έντονων φαινομένων υφίσταται μόνο για την ιδιαίτερη πατρίδα μου (Ανατολική Μακεδονία), την Θράκη και το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο όπου θα έχει ΠΟΛΛΗ Βροχή τη νύχτα του Σαββάτου. Για όσους ξέρουν την εκεί μορφολογία τα ΤΕΝΑΓΗ δυστυχώς θα αποκτήσουν πάλι όψη λίμνης την Κυριακή το πρωί.
Συνοπτική παρουσίαση