Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο, 15 Αυγούστου 2015

Πρόγνωση Δεκαπενταύγουστου και 34ης εβδομάδας (17-22 Αυγούστου) του 2015

Φίλες και Φίλοι γειά.

Ανακεφαλαιώνοντας την πρόγνωση της προηγούμενης εβδομάδας οφείλω να παραδεχτώ ότι χαίρομαι που η τοπική πρόγνωση της περιοχής των Φιλίππων ΑΠΕΤΥΧΕ κατά 50%. Αυτό είχε ένα ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ  αποτέλεσμα στην παράσταση «Οι εφτά άγγελοι των Φιλίππων» της προηγούμενης Δευτέρας.  Όλα εξελίχτηκαν ομαλά και ...στεγνός εμφανίστηκε ακόμα και ο τελευταίος «Ξεχασμένος Αγγελος των Φιλίππων» του φίλου Θόδωρου Γρηγοριάδη σε μια πράσταση όπου ζωντάνεψαν μπρός στα μάτια μας ....τρεις χιλιάδες χρόνια ιστορίας των Φιλίππων, του Παγγαίου και  των Τεναγών τους.
  
Η εβδομάδα που έρχεται συνεχίζει να παραμένει καιρικά σε ...καλοκαιρινό μοτίβο. Αρχίζοντας από την θερμοκρασία που έπεσε λιγάκι ειδικά στη Βόρεια και Δυτική Ελλάδα, από αύριο Δεκπενταύγουστο και ειδικά μετά την Κυριακή ξανανεβαίνει σε σχετικά υψηλά επίπεδα καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Μια σχετικά καλή διαταραχή θα επηρρεάσει την Βόρεια Ελλάδα κυρίως την Δευτέρα με τοπικές βροχές και καταιγίδες ενώ αστάθεια θα εκδηλώνεται αύριο και μεθαύριο στα ορεινά της Πίνδου και μέχρι την Πελοπόννησο.

Τρίτη και Τετάρτη αίθριος και ζεστός καιρός σε όλη τη χώρα.

Πέμπτη και Παρασκευή αστάθεια θα εκδηλωθεί σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, και τέλος το επόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνει αισθητή μια σχετικά καλή πτώση της θερμοκρασίας.


Καλή Παναγιά σε όλους (όπως συνηθίζουμε να ευχόμαστε εμείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι).