Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόγνωση καιρού 39ης βδομάδας (20-27 Σεπτεμβρίου) του 2015


Με αίθριο καιρό αγαπητοί φίλοι θα κυλήσει το Σαββατο-Κύριακο των εκλογών. Ασθενείς άνεμοι και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες θα βοηθήσουν την μετακίνηση όσων επιλέξουν να συμμετάσχουν στις επερχόμενες εκλογές, τις οποίες  άνετα μπορείτε  να συνδυάσετε με θαλάσσιο μπάνιο (όσοι είστε κοντά στη θάλασσα), μιας και μάλλον ....φθινοπωριάζει λίγο την επόμενη εβδομάδα.

Έτσι λοιπόν, από το βράδυ της Κυριακής αλλάζει  ο καιρός από τα δυτικά και αυτή η αλλαγή  κρατάει το διήμερο Δευτέρας και Τρίτης. Τοπικές βροχές και αρκετές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αυτό το διήμερο κυρίως στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα. Κατά τόπους μεγάλα ποσά βροχής κυρίως την Δευτέρα απόγευμα- βράδυ. Οι άνεμοι στρέφονται σε Δυτικούς-Νοτιοδυτικούς και η θερμοκρασία παρουσιάζει μια μικρή κάμψη.

Τετάρτη – Πέμπτη και Παρασκευή επικρατεί και πάλι καλοκαιρία, οι άνεμοι στρέφονται σε Βορείους και πέφτει λίγο ακόμα η θερμοκρασία.

Τέλος το επόμενο Σαββατοκύριακο φαίνεται ότι μόνο το Ιόνιο και η Δυτική Ελλάδα θα έχουν συννεφιά με βροχές και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα διατηρηθεί ο αίθριος καιρός.

Αυτή τη φορά σας εύχομαι .....«καλή ψήφο» για το ...καλό του τόπου.

https://www.youtube.com/watch?v=nb71ewHBQ2w