Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

Πρόγνωση καιρού 47ης εβδομάδας του 2015 (16-22 Νοεμβρίου)

Η εμμονή του «Αντικυκλώνα των Αζορών», εξκολουθεί να μην επιτρέπει την κάθοδο μετωπικών δραστηριοτήτων -ατμοσφαιρικών διαταραχών  στα δικά μας πλάτη.  

Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι,  θα συνεχιστεί η καλοκαιρία όλη την επόμενη εβδομάδα με σχετικά υψηλές θερμοκρασίες, χωρίς ανέμους και με λαμπερό ήλιο.  Μόνο σε πεδινές περιοχές (Θεσσαλία-λίμνες Βόλβη-Λαγαδά, τενάγη Φιλίππων, πεδιάδες Θράκης) θα παρατηρούνται ομίχλες τα πρωϊνά και κυρίως μεσοβδόμαδα (Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη).  

Σήμερα ένα βίντεο από το Όρος Παγγαίο, το βουνό του θεού Διoνύσου και του Ορφέα,  θα σας συνοδέψει σε μια Φθινοπωρινή (από ....αέρος) βόλτα. Εγώ μόλις χτες απόλαυσα από κοντά την ....ομορφιά του ....βουνού μου,  με ένα ταξίδι - αστραπή στα Πάτρια  εδάφη!!!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.