Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Περιήγηση στον καιρό της Πρώτης εβδομάδας του 2016.

Φίλες και Φίλοι,

Ένα δύσκολο 2015 βαδίζει στο τέλος του. Στην ανατολή του  2016 ας ευχηθούμε και ας ελπίσουμε ότι το 2016 κάτι διαφορετικό και καλύτερο μας επιφυλάσσει. 

Σε ότι αφορά .....τα σημεία των καιρών φαίνεται ότι η ηλιοφάνεια θα συνεχιστεί και την επόμενη βδομάδα. Η κύρια αλλαγή θα αφορά σε μια ενίσχυση των Βοριάδων,  και σημαντική πτώση της Θερμοκρασίας μετά την Τετάρτη, η οποία όμως επειδή προέρχεται από την Βαλκανική και το σύστημα δεν περιέχει υγρασία, δεν θα συνοδεύεται από αξιόλογα σε ένταση και ποσότητα φαινόμενα. Ελάχιστες βροχούλες στα Ανατολικά και Νότια τμήματα της Ελλάδας και λίγες νιφάδες στα βουνά αυτών των περιοχών θα παρατηρηθούν κυρίως την παραμονή και ανήμερα την πρώτη του Νέου χρόνου. Ίσως δηλαδή δούμε και λίγο ...άσπρη μέρα στα βουνά.

Θέλω να επισημάνω ότι ενδέχεται μια μικρή διαφοροποίηση στην κίνηση του συστήματος να δώσει ένα λιγάκι πιο αξιόλογο χιονιά την Πρωτοχρονιά. Γι αυτό αν διαπιστώσω αυτή τη διαφοροποίηση θα ενημερωθείτε και ενδιάμεσα στη βδομάδα.

Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους. 

Ρίξτε και μια ματιά στον παρακάτω σύνδεσμο. Όσοι είστε στην Θεσσαλία μπορεί να ενδιαφέρεστε :  http://www.openmellon.gr/