Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Πρόγνωση καιρού 13ης εβδομάδας 26/3 με 3/4 του 2016.

Φίλες και Φίλοι, χρόνια μας πολλά.

Ξεκινάω με τα ....σιγουράκια:  Κατά πρώτον, ο Μάρτης θα επιβεβαιώσει πέρα για πέρα την λαϊκή παροιμία (γδάρτης και παλουκοκάφτης). Κατά δεύτερο, ο προσωρινός ....χειμώνας που ξεκίνησε πριν δυό βδομάδες, αφού μας εγκαταλείψει μεσοβδόμαδα, θα επανεμφανιστεί την επόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά λοιπόν αιθριάζει αύριο ο καιρός σε όλη τη χώρα, όμως το κρύο θα είναι ....χειμωνιάτικο. Την Κυριακή επανεμφανίζονται οι συννεφιές και οι βροχές (ασθενείς), ενώ παραμένουν οι χαμηλές θερμοκρασίες, εξαιτίας μιας σχετικά ασθενούς διαταραχής.

Την Δευτέρα ξαναγίνεται αίθριος ο καιρός και θα παραμείνει έτσι όλη την  εβδομάδα.  Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι σταδιακά μέρα με τη μέρα θα ανεβαίνει η θερμοκρασία και Πέμπτη και Παρασκευή θα θυμίζει για τα καλά Ανοιξη (για να μην πω ....καλοκαίρι).

Τέλος την Κυριακή αναμένεται επιδείνωση από τα Δυτικά, με επιστροφή σχετικά χαμηλών θερμοκρασιών (ψιλο-χειμώνας ξανά).


Καλή βδομάδα και χρόνια μας πολλά για την επέτειο με ένα .....επετειακό βίντεο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου