Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

Πρόγνωση καιρού της εβδομάδας που έρχεται (20-27 Μαρτίου 2016)

Φίλες και Φίλοι,

Ο ....όψιμος χειμώνας που ενέσκηψε την προηγούμενη εβδομάδα  μάλλον δεν θα μας εγκαταλείψει εύκολα.  

Έτσι λοιπόν αύριο Κυριακή, μεθαύριο Δευτέρα και την Τρίτη θα επικρατήσει αίθριος καιρός χωρίς ιδιαίτερους ανέμους και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας. Θα δώσει δηλαδή μια αίσθηση ότι .....τελειώσαμε μαζί του.

Όμως, Τετάρτη - Πέμπτη και Παρασκευή, ένα καλά οργανωμένο χαμηλό θα δώσει ξανά συννεφιές, βροχές (....λιγότερες και πιό ασθενείς από αυτές της προηγούμενης βδομάδας), αλλά κυρίως θα ξαναρίξει χαμηλά την θερμοκρασία. 

Τέλος καλός καιρός προβλέπεται το επόμενο Σαββατοκύριακο χωρίς ιδιαίτερη άνοδο της θερμοκρασίας.Από την όμορφη Καλαμάτα, καλή Κυριακή και καλή βδομάδα σε όλους.