Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Πρόγνωση καιρού 16ης εβδομάδας του 2016 (16-23 Απριλίου)


Σίγουρα όλοι ξέρετε την λαϊκή παροιμία «Τα πολλά τα λόγια είναι φτώχεια». 

Απορώ λοιπόν με κάποιους παρουσιαστές των δελτίων καιρού που διαφημίζονται .....στηριζόμενοι στο επιχείρημα του ....μεγαλύτερου σε διάρκεια δελτίου καιρού.  Αλλά έτσι είναι όταν έχεις επιστημονική ένδοια από  κάπου πρέπει να πιαστείς. Κρίμα όμως που πληρώνει ο  Ελληνικός Λαός.  

Αρχίζουμε λοιπόν:

Αίθρια και  ζεστή η εβδομάδα που έρχεται σε όλη τη χώρα. Τρίτη απόγευμα στη Θράκη, ενώ την Τετάρτη στη Μακεδονία και τη Θράκη, ενδέχεται να σημειωθούν λίγες ασθενείς κατά τόπους μπόρες (όχι όμως ικανές να ξεδιψάζουν τους φίλους αγρότες). Μέχρι την Τετάρτη άπνοιες και θάλασσες ...λάδι. Από την Πέμπτη μια ενίσχυση του Βορειά στο Αιγαίο (τοπικά στο Νότιο Αιγαίο 8 μποφώρ) θα ρίξει προσωρινά 4-5  βαθμούς τη θερμοκρασία για κανα δυό μέρες σε όλη τη χώρα.

Λίγο μεγάλο το βίντεο αλλά .....απολαύστε-θαυμάστε τη δύναμη της φύσης!!!



Καλή βδομάδα σε όλους.