Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

24η βδομάδα του 2016 - Πρόγνωση Καιρού.

Φίλες και Φίλοι,

Η πρόγνωση της προηγούμενης εβδομάδας δεν ήταν απόλυτα επιτυχής. Ο καιρός εξελίχθηκε λίγο βαρύτερος από ότι περιέγραψα και έδωσε περισσότερα φαινόμενα την περασμένη Κυριακή-Δευτέρα και Τρίτη. Είναι αυτό που περιγράφω στο επεξηγηματικό μου σημείωμα κάτω από την επικεφαλίδα του Παραπήγματος ότι : «Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!»        Σπανίως αποτυγχάνει ...λοιπόν.

Τώρα πρέπει να εκφράσω ένα βαθύ,  ειλικρινές και μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις κοινοποιήσεις που κάνατε την περασμένη εβδομάδα. Χάρη σε αυτές για πρώτη φορά περισσότερα από 1000 άτομα μοιράστηκαν μαζί μας την Καιρική πληροφόρηση. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Και αν δεν σας κάνει κόπο .....συνεχίστε το. Μου δώσατε μεγάλη χαρά.

Καιρός τώρα: Η τελευταία διέλευση καλά οργανωμένου χαμηλού για φέτος θα συμβεί στη χώρα μας από Κυριακή βράδυ μέχρι Τρίτη Βράδυ. Αυτό μεταφράζεται σε αίσθηση δροσερού  καιρού, με συννεφιές, βροχές κατά διαστήματα και τοπικές καταιγίδες. Αυτό βέβαια επαναλαμβάνω αρχίζει την Κυριακή το βράδυ από τα ΒΔ και κρατάει μέχρι Τρίτη Βράδυ. Θα επηρεάει αρχικά τα Βόρεια, Δυτικά και Κεντρικά τμήματα και σταδιακά θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα. Να σημειώσω για έμφαση ότι, θα βρέξει μέχρι και Κυκλάδες - Κρήτη - Δωδεκάννησα από το απόγευμα - βράδυ της Δευτέρας. Η όλη κακοκαιρία θα συνοδευτεί και με τοπικά ισχυρούς Νοτιάδες, στο Αιγαίο κυρίως.

Να διευκρινήσω ότι, το Σαββατοκύριακο που προηγείται  θα είναι αίθριο, σχετικά ζεστό και χωρίς ανέμους. Άρα για μπανάκι ....άφοβα!!!.

Από την Τετάρτη και μετά μπαίνουμε για τα καλά στο καλοκαίρι. (Αίθριος, ζεστός, ....νήνεμος και ....άνυδρος καιρός).  Μάλιστα από την Παρασκευή και μέχρι τις αρχές την μεθεπόμενης εβδομάδας θα έχουμε την πρώτη αίσθηση καύσωνα. Διευκρινίζω ...αίσθηση καύσωνα όχι καύσωνα. Βέβαια είμαι αρκετά βέβαιος ότι ο σχετικός ......ντόρος στα κανάλια δεν θα αργήσει να αρχίσει!!!   Και φυσικά δεν θα διακινδυνεύσω την ΚΑΛΗ ΦΗΜΗ του ΠΑΡΑΠΗΓΜΑΤΟΣ δίνοντας από τώρα ....μέγιστες τιμές.

Καλή βδομάδα και μην ξεχνάτε να .....μοιράζεστε τη γνώση με όσο περισσότερους μπορείτε.


Ακολουθούν 3,5 λεπτά ....από το χρόνο σας που ....δεν θα τα μετανοιώσετε





Να είστε καλά και καλή τηλεθέαση!!!