Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

Εβδομαδιαία πρόγνωση καιρού Ελλάδας

Φίλες και Φίλοι,

με ένα συνηθισμένο μελτέμι στο Αιγαίο θα κυλήσει η εβδομάδα που έρχεται χωρίς κάποιο αξιόλογο βαρομετρικό σύστημα να επηρεάζει τον καιρό. 

Αίθρια λοιπόν, άνυδρη και ζεστή όλη η εβδομάδα με περισσότερη ζέστη στις αρχές της. Λίγες τοπικές βροχές ή καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν τις θερμές ώρες στην Βορειοδυτική μόνο Ελλάδα την Τρίτη, Τετάρτη και ίσως και Πέμπτη. Σίγουρα πάντως χωρίς ιδιαίτερη ένταση. 

Φίλοι στη Γερμανία μπορεί να σας τα ...χώνουμε, αλλά απόψε η σκέψη μας είναι εκεί. Έχουμε βλέπετε και πολλούς δικούς μας ανθρώπους. Υπομονή. Μπόρα είναι ....θα περάσει.


Καλή βδομάδα σε όλους.