Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016

Καιρός της εβδομάδας που έρχεται (34η του 2016)

Φαίνεται ότι αρχίζει να διαφοροποιείται από το γνωστό μοτίβο του ο καιρός την εβδομάδα που έρχεται. Έτσι λοιπόν αφού το επόμενο διήμερο Κυριακή και Δευτέρα παραμείνει ζεστός νήνεμος και άνυδρος αλλάζει η κατάσταση από Τρίτη πρωί.

Συγκεκριμένα ένα καλά οργανωμένο χαμηλό σύστημα θα ενισχύσει τους βορειάδες θα αυξήσει τις συννεφιές και θα δώσει κατά διαστήματα βροχές και καταιγίδες Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στα Δυτικά Κεντρικά και Βόρεια τμήματα της χώρας. Παράλληλα θα πέσει και η θερμοκρασία προετοι-μάζοντάς μας σταδιακά για το Φθινόπωρο που έρχεται.  

Και επειδή .....όταν ξυπνάς πρωί σχεδόν πάντα ....ανταμείβεσαι


Πάρτε ....ομορφιά.

Να είστε καλά.