Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Εβδομαδιαία Πρόγνωση Καιρού Ελλάδας (38η του 2016)


Αίθριος και ζεστός καιρός, συνοδευόμενος από μια ήπιας μορφής αστάθεια στις Βόρειες παραμεθόριες περιοχές την Κυριακή, θα επικρατήσει στη χώρα μας το ΣαββατοΚύριακο που ξημερώνει. 

Από το μεσημέρι της Δευτέρας, μια οργανωμένη ατμοσφαιρική διαταραχή θα κινηθεί από τα Δυτικά προς τα Ανατολικά, αλλάζοντας σημαντικά τον καιρό. Συννεφιά με τοπικές βροχές και μεμωνομένες καταιγίδες, Ανεμοι Δυτικοί-Νοτιοδυτικοί τοπικά ισχυροί, και μια αρκετά ψυχρή εισβολή θα χαρακτηρίσουν τον καιρό μέχρι και την Πέμπτη. Σχετικά πιό έντονα τα φαινόμενα θα είναι στη Δυτική Ελλάδα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, την Τρίτη και την Τετάρτη. 
Τέλος αίθριος σχετικά δροσερός και νήνεμος καιρός το Παρασκευο-Σαββατο-Κύριακο που έπεται, πλην του Αιγαίου όπου θα επικρατήσει Βορειαδάκι.

Συγκινημένος στην Αθήνα, γιατί αύριο προσέρχομαι σε μια μυσταγωγία με τους συμμαθητές της τάξης του 1979 της Σχολής Ικάρων και με νοσταλγικές αναμνήσεις εκείνης της .....άλλης εποχής από .....Εσπερίδες θα σας αποχεραιτήσω απόψε, ευχόμενος καλό ΣαββατοΚύριακο. 
  
https://www.youtube.com/watch?v=IMGukVwbDBc


Νάστε όλες και όλοι καλά!!!