Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Εβδομαδιαία Πρόγνωση Καιρού (43η του 2016)

Φίλες μου και Φίλοι,

Γρήγορη βελτίωση θα παρουσιάσει αύριο Κυριακή ο καιρός σε όλη τη χώρα.

Καλός καιρός το τριήμερο Δευτέρα - Τρίτη και Τετάρτη με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Ένα καλά οργανωμένο ψυχρό μέτωπο θα δώσει ξανά αίσθηση χειμώνα για το διήμερο Πέμπτης και Παρασκευής σε όλη σχεδόν τη χώρα με βροχές (αρκετές σε ποσότητα και διάρκεια) αλλά και τοπικές καταιγίδες κυρίως στον ...συνήθη ύποπτο αυτής της εποχής, δηλαδή την Δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο. Ισχυροί μέχρι θυελλώδεις βορειάδες θα γίνουν αιτία για σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Τέλος το Σαββατοκύριακο βελτιώνεται ο καιρός σε όλη τη χώρα,  οπότε στην ιδιαίτερη πατρίδα μου όπου βρίσκομαι από χθες για το “1ο Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας του Παγγαίου”, θα γίνουν κανονικά οι
 εκδηλώσεις της “Γιορτής του Κάστανου” την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.

Από το Παλαιοχώρι Καβάλας καλή βδομάδα σε όλους.