Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Πρόγνωση καιρού 6ης εβδομάδας του 2017

Φίλες και φίλοι, 

η πρόγνωση της προηγούμενης εβδομάδας και η υπόσχεση για Αλκυονίδες ...απέτυχε. Έτσι λοιπόν το Σαββατοκύριακο θα περάσει με αραιές νεφώσεις, καλές για την εποχή θερμοκρασίες και απουσία αξιόλογων ανέμων. 

Από Δευτέρα όμως μέχρι Τετάρτη νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες, από ένα οργανωμένο χαμηλό θα επηρεάσουν όλη σχεδόν τη χώρα. Το γεγονός ότι συνοδεύεται από Νοτιάδες, θα συντηρήσει τις καλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο, μια ασθενής ψυχρή εισβολή από τα Βόρεια με λίγα φαινόμενα, θα μας ξαναθυμίσει ότι ο φλεβάρης .....φλεβίζει.


Καλή Βδομάδα σε όλους.