Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Πρόγνωση 17ης εβδομάδας του 2017.

Φίλες και Φίλοι,

Μια ξηρή και σχεδόν άνυδρη μέχρι τώρα ψυχρή εισβολή, χρησιμοποιώντας ....τα άρματα του Σκύρωνα, του Βορέα και του Καικία, έριξε  σημαντικά τη θερμοκρασία σε όλη τη χώρα. 

Αυτή η εισβολή συνεχίζεται και αύριο δίνοντας περισσότερες συνεφιές και κατά τόπους βροχές στις ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας. Δεν αποκλείεται στην Πελοπόννησο, την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάννησα να δώσει και λίγες τοπικές  καταιγίδες.

Την Κυριακή βελτιώνεται παντού ο καιρός και ανεβαίνει η θερμοκρασία κατά  4-5 βαθμούς.

Όλη η επόμενη βδομάδα θα κυλήσει με αίθριο καιρό, ενώ από την Τετάρτη και μετά ανεβαίνει περαιτέρω η θερμοκρασία. Την Παρασκευή είναι πιθανόν να προσεγγίσουμε τοπικά τους 28-30 βαθμούς στην ηπειρωτική Ελλάδα. 
  
Τέλος η ένδειξη για το τέλος της εβδομάδας δείχνει μια διαταραχή από τα δυτικά με εκ νέου σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.  

Μην μου πείτε ότι δεν σας αρέσει η μικρότερή μου ...κόρη!!!
Να είστε όλοι καλά.