Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Πρόγνωση καιρού 19ης βδομάδας του 2017

Φίλες και Φίλοι, 

με δύο ...αντίθετες και αξιόλογες ατμοσφαιρικές διαταραχές θα κυλήσει η βδομάδα που έρχεται. Η μία θα έρθει από τα Βόρεια - Βορειοδυτικά μεθαύριο Κυριακή, ενώ η δεύτερη από τα Νότια το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Έτσι λοιπόν, με εξαίρεση την Αν. Μακεδονία και Θράκη όπου θα υπάρχουν συννεφιές και θα σημειωθούν λίγες βροχές αύριο, αίθριος καιρός θα επικρατήσει σε όλη την υπόλοιπη χώρα με αμετάβλητη θερμοκρασία (ζέστες). 

Από την Κυριακή το μεσημέρι και από τα Βορειοδυτικά αλλάζει ο καιρός με συννεφιές, βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Βόρεια Ελλάδα. Οι βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν εκεί την Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ την Τρίτη θα επεκταθούν και νοτιότερα (Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα), και θα συνεχιστούν και την Τετάρτη. Ταυτόχρονα θα πέσει αρκετά η θερμοκρασία.


Από Πέμπτη μέχρι και Κυριακή αίθριος καιρός θα επικρατήσει σε όλη τη χώρα. Η θερμή εισβολή από τα νότια, μέρα με τη μέρα, θα ανεβάζει τη θερμοκρασία δίνοντας μετά την Παρασκευή υψηλές θερμοκρασίες (πάνω από 32 με 33 βαθμούς κελσίου) και οδηγώντας μας απότομα στο καλοκαίρι. Προγραμματίστε θάλασσες λοιπόν για το επόμενο ΣΚ. 

Σήμερα στην 110 Πτέρυγα Μάχης, σε μια συγκινητική τελετή έπεσε η αυλαία στην ιστορία της 348 Μοίρας Τακτικής Αναγνώρισης μετά από 65 χρόνια ζωής. Μερικά στιγμιότυπα.