Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Πρόγνωση καιρού 22ης βδομάδας του 2017.

Φίλες και Φίλοι,

Ο νεφελώδης καιρός με βροχές και τοπικές καταιγίδες συνεχίζεται για αύριο και την Κυριακή. Μάλιστα αύριο εκτός από την ηπειρωτική Ελλάδα θα επηρεαστεί και όλη η νησιωτική Ελλάδα. Παράλληλα θα διατηρηθούν οι σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη (Αιγαίο και Ιόνιο) θα παραμείνουν Βόρειοι γύρω στα 4-6 Μποφώρ.

Δευτέρα και Τρίτη βελτιώνεται κάπως ο καιρός και μόνο στα ηπειρωτικά (σαν αστάθεια) θα εκδηλώνονται τις θερμές ώρες κάθε μέρας λίγες βροχές και καταιγίδες, σαφώς κιγότερες και σε αριθμό και σε ένταση από αυτές του Σαββατοκύριακου.

Τετάρτη-Πέμπτη βελτιώνεται ο καιρός και ανεβαίνει αξιόλογα η θερμοκρασία  (5-6 βαθμούς Κελσίου).

Τέλος η ένδειξη για Παρασκευή και Σάββατο δείχνει ξανά άστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες μεσημέρι απόγευμα στα ηπειρωτικά, χωρίς να μεταβάλεται η θερμοκρασία.


Από την ....χειμωνιάτικη Αν. Μακεδονία, εύχομαι καλή βδομάδα σε όλους.


Μια υπέροχη φωτό από την Μαρία Ζαφειράκη (Μετεωκρήτες) κλείνει την σημερινή πρόγνωση!!! Νάστε καλά.