Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017

Πρόγνωση καιρού 35ης βδομάδας του 2017

Φίλες και Φίλοι,

Το καλοκαίρι συνεχίζεται!!!  Αίθριος ο καιρός παντού όλη τη βδομάδα με περιορισμένη αστάθεια Τρίτη και Τετάρτη απόγευμα στα Βόρεια και κυρίως Βορειοδυτικά τμήματα. Αμετάβλητη η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα, με άνοδο το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Το μελτέμι στο Αιγαίο παραμένει σε ισχύ με μικρές αυξομοιώσεις σε ένταση. Σαββάτο-Κυριακή και Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή θα έχει τις μεγαλύτερες εντάσεις. (τοπικά τα μεσημέρια μέχρι 8 μποφώρ).


Καλή βδομάδα σε όλους. 
Και μην επηρεαστείτε από τα φορτηγά που κουβαλάνε δυό-δυό τα καυσόξυλα στο σπίτι του Μετεωρολόγου. Δεν ξέρει τίποτα ακόμα για τον καιρό του Χειμώνα που έρχεται!!!  Απλά όπως λέει ο σοφός λαός  "ο καλός ο νοικοκύρης ....τον χειμώνα φαίνεται".