Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Καιρός την 39η βδομάδα του 2017

Φίλες και Φίλες, μάλλον ήρθε η ώρα να αποχεραιτήσουμε το καλοκαιράκι. Η βδομάδα που έρχεται θα χαρακτηριστεί σαν αυτή με τα .....πρωτοβρόχια των σχολικών μας χρόνων!!!

Δύο λοιπόν διαταραχές θα διαφοροποιήσουν την κατάσταση.

Αρχίζοντας όμως με το Σαββατοκύριακο να ενημερώσω ότι προβλέπεται αίθριος καιρός με σταδιακή εξανθένιση των ανέμων και μια μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, η οποία έπεσε αισθητά, βάζοντάς μας ήδη στο Φθινόπωρο.

Δευτέρα-Τρίτη και Τετάρτη συννεφιές κατά διαστήματα με βροχές και καταιγίδες από τα Δυτικά αρχικά τη Δευτέρα και σταδιακά στην  υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα και το Κεντρικό-Βόρειο Αιγαίο από Τρίτη πρωί.

Με μια ανάπαυλα καλού καιρού την Πέμπτη, το επόμενο τριήμερο (Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή) η δεύτερη διαταραχή θα συνεχίσει τον καιρό της πρώτης.

Έντονα φαινόμενα δεν θα έχουμε πουθενά, και μόνο την Παρασκευή θα υπάρξει μια προσωρινή 24ωρης διάρκειας σημαντική ενίσχυση των Βορείων ανέμων.

Η θερμοκρασία μετά την μικρή άνοδο αύριο και μεθαύριο, προβλέπεται  ....φθινοπωρινή, με περαιτέρω πτώση το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Με ...."ουράνια τόξα" - συναπαντήματα με παλιούς φίλους και πολύ πράσινο και γαλάζιο χρώμα (της φύσης όχι ....της πολιτικής) επιμένουμε στο ....καλοκαίρι!!!

Νάστε καλά.