Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Καιρός την 40η εβδομάδα του 2018

Φίλες και Φίλοι, 

καιρικά ουδέτερα θα έλεγα ότι θα κυλήσει η βδομάδα που έρχεται. Δεν φαίνεται κάποιο άξιο λόγου βαρομετρικό σύστημα να επηρρεάζει τον καιρό. 

Έτσι λοιπόν αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα θα καλύπτουν τα Δυτικά - Κεντρικά και Βόρεια τμήματα και μόνο στο Ιόνιο-Δυτική Ελλάδα θα εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή. 

'Ηπια αστάθεια τις θερμές ώρες θα εκδηλωθεί στα Βορειοδυτικά τμήματα Δευτέρα και Τρίτη. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές συννεφιές κατά διαστήματα, ήπιοι άνεμοι και μικρές αυξομοιώσεις της θερμοκρασίας. 

Τέλος σε αυτό το ίδιο μοτίβο (αραιές συννεφιές, ήπιοι άνεμοι και μικρές αυξομοιώσεις στη θερμοκρασία) θα συνεχιστεί όλη η επόμενη βδομάδα.

Να είστε όλοι καλά. 

Μια κατηγοριοποιημένη απεικόνιση κυκλώνων από το 1969 σύμφωνα με την κλίμακα Saffir-Simpson στις ΗΠΑ όπως καταγράφτηκε από τον NOOA.



24ωρη δορυφορική απεικόνιση του μεσογειακού ....κυκλώνα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου