Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Καιρός την 44η βδομάδα του 2018

Φίλες και Φίλοι,

την προηγούμενη βδομάδα σας έγραψα ότι αν δεν ήταν τέλη Οκτωβρίου θα σας ευχόμουν "καλά μπάνια". Μην  νομίσετε ότι κάτι αλλάζει σημαντικά για την βδομάδα που έρχεται!!!

Δύο πράγματα αξιοσημείωτα περιμένουμε: Αρχικά  μια μικρή κάμψη-πτώση της θερμοκρασίας από την Τρίτη και στη συνέχεια το χαμηλό που .....έπνιξε την Ιταλία (αφού πρώτα εξασθενήσει αρκετά) θα περάσει πάνω από τη χώρα μας από τα ξημερώματα της Πέμπτης. Τοπικές βροχές λοιπόν και λίγες καταιγίδες θα μας απασχολήσουν μέχρι και το Σάββατο. Την Κυριακή αίθριος παντού. 

Νάστε όλοι καλά.  

Είχαμε ότι στο "2ο Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας Παγγαίου" άκουσα πολλά πράγματα για την Αεροπορία μας στην περιοχή της Αν Μακεδονίας. Ότι θα ...εντρυφούσα όμως και σε Μετεωρολογικούς όρους ...δεν το περίμενα. Μέχρι δεδομένα από την κλιματολογία των τεναγών .....μου τάξανε!!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου