Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!


Φίλες και Φίλοι,
για να σας προϊδεάσω στο λυκόφως του 2018 αλλά κυρίως στο λυκαυγές του 2019 αναμένεται σημαντική “καιρικότητα”.

Ένα ασθενές ψυχρό μέτωπο περνάει απόψε και αύριο επηρεάζοντας οριακά μόνο τη Θράκη, με συννεφιές, βροχές και χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές. Στην υπόλοιπη χώρα διατηρείται αίθριος  καιρός. Σαν αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης θα διατηρηθούν συννεφιές και ίσως λίγες ασθενείς βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Κρήτη αύριο και την Κυριακή. Μικρή περαιτέρω πτώση θερμοκρασίας θα παρατηρηθεί αύριο και την Κυριακή, με Βοριάδες, όχι ιδιαίτερα ενισχυμένους.

Οργανωμένο χαμηλό βαρομετρικό σύστημα από τα Δυτικά, θα προκαλέσει μια σοβαρή μεταβολή του καιρού από την Δευτέρα ξημερώματα σε όλη τη χώρα με συννεφιές, βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια (πάλι μόνο στα ορεινά), που θα διαρκέσει όλη την ημέρα της Πρωτοχρονιάς αλλά και την Τετάρτη. Ισχυροί αυτή τη φορά άνεμοι αρχικά Νοτίων διευθύνσεων και από τη Τετάρτη Βόρειοι μέχρι θυελλώδεις σε όλη τη χώρα.

Μικρό διάλειμμα με βελτιωμένο σχετικά καιρό την Πέμπτη

Την Παρασκευή εκ νέου ψυχρή εισβολή από τα Βόρεια θα δώσει συννεφιές, βροχές, και χιόνια (αυτή τη φορά και σε πεδινές περιοχές της Ανατολικής χώρας (Θεσσαλία-Στερεά-Πελοπόννησος, Κυκλάδες-Κρήτη), για να ξημερώσουν «λευκά Θεοφάνεια» με γρήγορη βελτίωση.

Επιτρέψτε μου και ένα ΜΗ καιρικό σχόλιο:

«Η Ελλάς είναι ένα απέραντο φρενοκομείο», είχε δηλώσει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο και Εθνάρχης αποκαλούμενος, προ 25ετίας. Νομίζω ότι η κατάσταση ….χειροτερεύει ανεπανόρθωτα!!! Και εξηγούμαι: Έχουμε φτιάξει μια νομολογία που επιτρέπει (αν όχι επιβάλλει) σε «ανθρώπους» που στέρησαν μπόλικες ανθρώπινες ζωές, (….στο όνομα κάποιων αφηρημένων  εννοιών περί ανθρωπισμού), να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να …γιορτάζουν!!! Από την άλλη μεριά διώκουμε και αποτάσσουμε  αστυνομικούς που αποδεδειγμένα και οφθαλμοφανώς ....ΔΕΝ σκότωσαν. Δέχομαι ότι έδειξαν «υπερβάλλοντα ζήλο» για να προλάβω πιθανά σχόλια. Όμως σίγουρα ΔΕΝ δολοφόνησαν!!! Πιστεύετε ότι αυτά τα δύο είναι ΠΡΟΟΔΟΣ? Γιατί εγώ είμαι βέβαιος ότι είναι ….ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ακραίας μορφής και θα την πληρώσουμε ακριβά όταν διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός.

Με αυτά και αυτά σας εύχομαι από καρδιάς «Ευτυχές το Νέον Έτος». Και καλά μυαλά, γιατί θα’ χουμε εξελίξεις!!!






2 σχόλια:

  1. Καλή πρωτοχρονιά..η αγάπη είναι θύελλα.. είναι το μονο υπερόπλο που υπερνικά καιαν μη τι άλλο..μας καθοδηγεί..!!!! ΚΑΛΗ χρόνια..με ΥΓΕΊΑ ΕΙΡΉΝΗ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαμπρο μου με συγκίνησες!!! Όλα τα καλά...τη χρονιά που έρχεται καλέ μου φίλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή