Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Καιρός της βδομάδας (13η του 2018)




Φίλες και Φίλοι, γειά. 

Συχνές ημερήσιες εναλλαγές ......κρύο-ζέστη, συννεφιά-ηλιοφάνεια, υγρή-ξηρή ατμόσφαιρα, ασθενείς-θυελλώδεις άνεμοι, συνεχίζονται την βδομάδα που έρχεται, λόγω Μαρτίου και Άνοιξης, μέχρι και την επόμενη Τετάρτη. Δεν έχει νόημα να αρχίσω να απαριθμώ μέρες και ώρες μέχρι τότε, γιατί όπως ξέρετε αυτό το κάνουν τα καθημερινά δελτία των συναδέλφων στα Media.

Απο κει και πέρα το υπόλοιπο της εβδομάδας συνεχίζεται με αίθριο και ζεστό καιρό. Μάλιστα μια απότομη εκτίναξη της θερμοκρασίας κατά 6-8°C στο τέλος της εβδομάδας (επόμενο ΣΚ), θα δώσει ευκαιρία στους γνωστούς “.....θιασώτες του πανικού”, να ακουστούν πάλι εκφράσεις τύπου “πρόωρος καύσωνας” και “ακραία καιρικά φαινόμενα”.   

Να είστε καλά, όπου κι αν βρίσκεστε.

Συμπτωματικά σήμερα είναι και 23 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Μετεωρολογίας. Έτσι λοιπόν ένα ....σχετικό βιντεάκι.....επετειακό και ....πάντα επίκαιρο, για την χρησιμότητα του Μετεωρολόγου.