Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Καιρός εβδομάδας 15η του 2018



Φίλες και Φίλοι,

Αίθριος ο καιρός σήμερα στη Δυτική Ελλάδα και μέχρι το απόγευμα και στη Βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα συννεφιές λίγες ασθενείς βροχές και ισχυροί Βορειάδες στο Αιγαίο.


Γρήγορη βελτίωση θα σημειωθεί στη διάρκεια της νύχτας οπότε το «ΠΑΣΧΑ των Ελλλήνων ΠΑΣΧΑ» θα γιορταστεί με καλό καιρό, εξασθένηση των ανέμων και άνοδο θερμοκρασίας. Μόνο στα νησιά του Ανατολικού και Νότιου Αιγαίου στην αρχή της μέρας θα υπάρχουν υπολείμματα της κακοκαιρίας.

Η υπόλοιπη βδομάδα σε όλη τη χώρα, προβλέπεται ηλιοφανής, λαμπερή, ζεστή και χωρίς ανέμους!!! Ευκαιρία για μίνι διακοπές (μαθητές-καθηγητές-δάσκαλοι ......οι προνομιούχες κατηγορίες).

Καλό Πάσχα και κυρίως καλά Ανάσταση και ανάταση στις ψυχές όλων μας.

Δεν θα μπορούσε μια τέτοια μέρα να λείπει και κάτι από το χωριό μου!!!