Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Καιρός την 18η βδομάδα του 2018.


Φίλες και φίλοι,

Αβαθή η επι το λαϊκότερον "ρηχά" χαμηλά βαρομετρικά συστήματα από το Νότιο Ιόνιο θα χαρακτηρίσουν την καιρικότητα της βδομάδας που έρχεται. 

Το πρώτο αρχίζει να επηρεάζει τα Δυτικά και Νότια τμήματα της χώρας από το πρωί της Κυριακής, δίνοντας εκεί συννεφιές και λίγες, ασθενείς κατά κύριο λόγο βροχές κατά διαστήματα, μέχρι την Δευτέρα το βράδυ. Μια επέκταση στην Βόρεια Ελλάδα θα την κάνει την Δευτέρα προς το μεσημέρι. Ταυτόχρονα, γυρίζει τους ανέμους σε Ανατολικούς - Νοτιοανατολικούς, κρατώντας έτσι τη θερμοκρασία σε ....ζεστά επίπεδα. 

Τρίτη (Πρωτομαγιά) -Τετάρτη-Πέμπτη καλός καιρός με τοπικές συννεφιές τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά (μορφή ....light αστάθειας) και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες.

Τέλος την Παρασκευή και το Σάββατο ένα εκτεταμένο χαμηλό από την Κεντρική Μεσόγειο (με δευτερεύον ρηχό στο Νότιο Ιόνιο) θα επηρεάσει με βροχές, πιθανόν καταιγίδες και σταδιακή κάμψη της θερμοκρασίας θα έλεγα και ....όχι πτώση. την Δυτική - Κεντρική και Βόρεια χώρα. 

Καλή λαϊκή ή .....καπιταλιστική (ότι προτιμάει ο καθένας σας) Πρωτομαγιά.





Το βίντεο που ακολουθεί είναι προχτεσινό και συνέβη στη Μέση Ανατολή!!!




Υπάρχει ένας Έλληνας Πολιτικός που σημάδεψε την γενιά μου κι εγώ προσωπικά τον θαυμάζω απεριόριστα!!! Πολλοί ....διαφωνούν (αναφαίρετο δικαίωμά τους), αλλά εγώ θεωρώ ότι θα αργήσει να βρεθεί ξανά τέτοιος .....ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ!!!

Άρθρο του αξιοσέβαστου ηλεκτρονικού μου φίλου, κ. Άγγελου Πετρουλάκη!!!