Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Καιρός την 19η βδομάδα του 2018.


Φίλες και Φίλοι γειά. 

Συννεφιές, βροχές, καταιγίδες στα ηπειρωτικά,  σχετικα χαμηλών έντάσεων άνεμοι και φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες, θα μας κρατήσουν συντροφιά την βδομάδα που έρχεται. 

Αναλυτικότερα λοιπόν, από σήμερα και μέχρι την Δευτέρα,  όλα τα παραπάνω φαινόμενα θα επικρατήσουν κατά διαστήματα, κυρίως στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.  Πιό έντονα θα είναι την Κυριακή και την Δευτέρα, οπότε θα βρέξει λίγο και σε νησιωτικές περιοχές-Κρήτη.

Οι επόμενες μέρες της βδομάδας θα κυλήσουν με ηλιοφάνεια τις πρωϊνές ώρες και αστάθειες (μεσημέρι - απόγευμα) σε όλα τα ηπειρωτικά. Κάθε μέρα φαίνεται να αποτελεί μια επανάληψη της προηγούμενης.

Νάστε καλά όλοι.