Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Καιρός της ερχόμενης βδομάδας.

Φίλες και Φίλοι, να αρχίσω με μια πρωτότυπη ευχή.
"Καλό μας καλοκαίρι".
Ξέρετε παρόλα τα προβλήματα στον τόπο μας είναι τόσο ....τέλειες οι κλιματολογικές συνθήκες που θέλοντας και μη, σου δημιουργούν από μόνες τους την ψυχική ευφορία που σου επιτρέπει να αισθάνεσαι όμορφα. Για παράδειγμα,  η βδομάδα που έρχεται εμπεριέχει την Πέμπτη όπου, μια έντονη σχετικά αστάθεια σε συνδυασμό με συγκράτηση της τάσης ανόδου της θερμοκρασίας, θα κάνει τη βδομάδα που έρχεται .....ναι μεν ζεστή και καλοκαιρινή αλλά ταυτόχρονα ...υπέροχα ανεκτή!!!
Γενικά λοιπόν αιθριότητα στον καιρό και σταδιακή άνοδος θερμοκρασίας από τη Δευτέρα, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού. Περιορισμενη αστάθεια (βροχές ή ασθενείς καταιγίδες) στα ηπειρωτικά σήμερα και αύριο. Από κει και πέρα την Τετάρτη στα ΒΑ τμήματα της χώρας και την Πέμπτη σε όλα τα ηπειρωτικά, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν και συνεπακόλουθα θα πέσει και η θερμοκρασία που θα έχει ανέβει στο μεταξύ στους 33-34 βαθμούς. Οι υπόλοιπες μέρες της βδομάδας όπως καταλάβατε ....αίθριες και ζεστές

Καλό καλοκαίρι λοιπόν και να περνάτε καλά όπου κι αν βρίσκεστε.