Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

Καιρός την 30η εβδομάδα του 2018


Είχα προετοιμαστεί να γράψω κάποια ευχάριστα νέα για την ερχόμενη βδομάδα, αλλά ......«άλλαι αι βουλαί του Κυρίου». Διερευνώντας τα του καιρού φαίνεται ότι μάλλον το καλοκαίρι φέτος ....ξέχασε να έρθει!!!

Κάνοντας ένα διαχωρισμό μεταξύ ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας λοιπόν η γενική εικόνα είναι ότι, ο άστατος καιρός καθημερινά (μεσημέρι και απόγευμα) θα συνεχιστεί και σήμερα αλλά και όλη την υπόλοιπη βδομάδα στην Ηπειρωτική Ελλάδα, ενώ στην νησιωτική θα παραμείνει αίθριος. Οι μέρες με πιό έντονη αστάθεια θα είναι η Τρίτη, η Παρασκευή και το Σάββατο.

Η θερμοκρασία δεν παρουσιάζει κάποιες αξιόλογες διακυμάνσεις, ενώ ένα μελτέμι στο Αιγαίο (Βορειοανατολικός άνεμος) θα επικρατεί όλη τη βδομάδα. Μικρή ενίσχυσή του αναμένεται μετά τα μέσα της βδομάδας.

 Να είστε όλοι καλά.