Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018

Καιρός την 51η και προ-τελευταία βδομάδα του 2018.


Φίλες και Φίλοι,

Ηλιοφάνεια με σχετικά καλές για την εποχή θερμοκρασίες και απουσία ιδιαίτερου πεδίου ανέμων θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού από απόψε και μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων

Ξημερώματα Χριστούγεννα, από τα Βόρεια η μια και μόνη διαταραχή της επόμενης βδομάδας, θα αυξήσει τις νεφώσεις από τα Βόρεια, θα δώσει τοπικές βροχές, χιόνια μόνο στα ορεινά και γρήγορα μέχρι το μεσημέρι των Χριστουγέννων θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα. Ταυτόχρονα θα ενισχυθούν οι Βόρειοι άνεμοι και θα πέσει σημαντικά η θερμοκρασία.

Τετάρτη και Πέμπτη τα φαινόμενα θα περιοριστούν μόνο στην Ανατολική Θεσσαλία-Αν. Στερεά, Αν. Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Κρήτη, σταδιακά μειούμενα ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα βελτιωθεί. Βελτιωμένος θα παραμείνει μέχρι το τέλος της βδομάδας, με μοναδική επισήμανση την συνέχιση των Βορείων ανέμων και των χαμηλών θερμοκρασιών.

Χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους!!!