Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Εβδομαδιαία πρόγνωση καιρού.

Φίλες και Φίλοι,

Ο Χειμώνας …καλά κρατεί. Λεπτομερώς:

Η βελτίωση που ξεκίνησε ήδη στα Βόρεια επεκτείνεται γρήγορα στα Κεντρικά και μέχρι το βράδυ αύριο θα έχει ολοκληρωθεί σε όλη τη χώρα. Κυριακή και Δευτέρα αίθριος.

 Από το βράδυ της Δευτέρας και από τα Δυτικά ένα καλά οργανωμένο και βαθύ χαμηλό επηρεάζει σταδιακά τον καιρό σε όλη τη χώρα με συννεφιές, βροχές, καταιγίδες και χιόνια (αυτή τη φορά όχι μόνο στα ορεινά αλλά και σε χαμηλότερα υψόμετρα).

Η κακοκαιρία αυτή εντείνεται Τετάρτη και Πέμπτη με θυελλώδεις Βοριάδες και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας ενώ συνεχίζεται και την Παρασκευή στην Ανατολική ηπειρωτική αλλά και σε όλη τη Νότια Ελλάδα.

Τέλος, καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο Σαββατοκύριακο σε όλη τη χώρα εκτός από τα νότια νησιωτικά τμήματα, όπου ακόμα θα υφίστανται συννεφιές με ασθενείς τοπικές βροχές.


Άσχετο με τον καιρό, αλλά ....ελλείψει κονιάκ που θα ταίριαζε καλύτερα στον Χειμώνα, κερνάω …μπύρα!!!

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή βδομάδα σε όλους.







1 σχόλιο: