Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

Εβδομαδιαία Πρόγνωση Καιρού.


Φίλες και Φίλοι,

Πλήρης “καιρικότητας” και η βδομάδα που έρχεται. Χειμώνας γαρ!!! Και όπως φαίνεται το “υδρολογικό ισοζύγιο” όπως είχαμε προβλέψει για φέτος, βαίνει προς αποκατάσταση (Σύντεκνοι ….για εσάς  και τους υπόλοιπους νησιώτες μας κυρίως, χτυπά η καμπάνα).

Για αύριο Σάββατο λοιπόν με εξαίρεση τη Βόρεια Ελλάδα, συννεφιά με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά θα σημειωθούν στην υπόλοιπη χώρα. Μέχρι το βράδυ ο καιρός θα περιοριστεί μόνο στα νότια, και θα βελτιωθεί στην υπόλοιπη χώρα. Ηλιοφάνεια θα έχουμε την Κυριακή και μια μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Δευτέρα και Τρίτη εκ νέου η διέλευση ενός μετώπου από τα Βορειοδυτικά προς τα Νοτιοανατολικά θα δώσει  βροχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά, τοπικές καταιγίδες ισχυρούς Βοριάδες και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Τετάρτη και Πέμπτη σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με άνοδο της θερμοκρασίας, για να ακολουθήσει εκ νέου την Παρασκευή μια παρόμοια μεταβολή από τα δυτικά με βροχές κυρίως και περαιτέρω άνοδο θερμοκρασίας.

Καλό Σαββατοκύριακο.