Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

Εβδομαδιαία πρόγνωση καιρού.

Φίλες και Φίλοι,

τελειωμό δεν έχουν φέτος οι ψυχρές εισβολές στη χώρα μας. Θα βγεί ο Μάρτης κι ακόμα θα ....κατεβαίνουνε από την Βαλκανική. 

Είχαμε πει βέβαια  από το Σεπτέμβρη ακόμα ότι φέτος είναι η χρονιά της επανόρθωσης από μέρους της φύσης, όσο κι αν παλεύουν σώνει και καλά κάποιοι να μας πείσουνε για το ....Global Warming!!!

Λοιπόν εν ολίγοις ...άνοιξη ξανά από αύριο και μέχρι την Τετάρτη το πρωί. Ήλιος....ζέστη....βόλτες ....καφέ στην πλατεία!!!! 

Υπόλοιπο Τετάρτης - Πέμπτη και Παρασκευή ...Χειμώνας. Κυρίως στην ηπειρωτική Ελλάδα, συννεφιές, βροχές, καταιγίδες, χιόνια ξανά στα πολύ ορεινά και πτώση της θερμοκρασίας. 

Τέλος Σαββατοκύριακο ...Άνοιξη ξανά!!!

Τα φιλιά μου σε όλες και όλους.Από τον φίλο Γιώργη Δραμουντάνη, ή κατά κόσμον Λουδοβίκο των Ανωγείων η ......ζωγραφιά του Αίολου, αρχέγονου Θεού των ανέμων. Τον λες βέβαια και ....Ψαραντώνη!!! Ευχαριστώ Γιώργη!!!