Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο, 11 Μαΐου 2019

Εβδομαδιαία Πρόγνωση

Φίλες και Φίλοι,

οι δύο όψεις του καιρού της προηγούμενης βδομάδας επιβεβαιώθηκαν πλήρως νομίζω!!! Για τη βδομάδα που έρχεται, η μόνη θετική είδηση που σας έχω είναι ότι η καλοκαιρία φέτος ......προτιμάει τα ΣαββατοΚύριακα, γιατί κατά τα άλλα ....αφήστε. Ακόμη να επισημάνω ότι όπως έχω κατ' επανάληψη τονίσει, φέτος δεν ....ξεμπλέκουμε εύκολα με τις βροχές!!! 

Από αύριο λοιπόν το βράδυ, ένα κλειστό χαμηλό από τη Κενρική Μεσόγειο, θα κινηθεί ανατολικά και θα συντηρήσει συννεφιές, βροχές, καταιγίδες σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες και τοπικά ισχυρούς Νοτίους ανέμους κατά διαστήματα, μέχρι και την επόμενη Παρασκευή. Οι πιό "...rainy days" όπως λέμε στη καθομιλουμένη θα είναι Δευτέρα-Τετάρτη και Πέμπτη.

Ευτυχώς όπως προείπα βελτιώνεται ο καιρός και ανεβαίνει η θερμοκρασία το επόμενο Σαββατοκύριακο!!!

Να είστε όλοι καλά!!!

Ακολουθούν οι 17 παγκόσμιοι στόχοι για να επιτευχθεί η βιώσιμη ανάπτυξη σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη.