Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019

Εβδομαδιαία πρόγνωση καιρού.

Φίλες και Φίλοι,

απολογούμενος για το κενό της προηγούμενης εβδομάδας (δεν εκδόθηκε πρόγνωση ...προσωπικά ευχάριστα τρεχάματα!!!) περνάω άμεσα στη βδομάδα που έρχεται. 

Σήμερα, αύριο και τη Δευτέρα αρκετές συννεφιές με βροχές κατά τόπους αλλά και καταιγίδες αναμένονται σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα κυρίως μεσημεριανές ώρες. Η θερμοκρασία γενικά παραμένει σε σχετικά υψηλά επίπεδα με μικρές αυξομοιώσεις, ενώ το πεδίο των ανέμων δεν διασαλεύεται και παραμένει σταθερά Βόρειο στο Αιγαίο και Δυτικό-Νοτιοδυτικό στο Ιόνιο.

Όλη η επόμενη βδομάδα θα είναι μια καθημερινή επανάληψη. Αίθριος καιρός τις πρωινές ώρες, συννεφιές και αστάθεια στα ηπειρωτικά μεσημέρι-απόγευμα-βράδυ. Θερμοκρασία και άνεμοι αμετάβλητοι. 

Ξεκαθάρισμα με βελτίωση το επόμενο Σαββατο-Κύριακο.

Να περνάτε καλά σε ότι κάνετε.