Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019

Εβδομαδιαία πρόγνωση καιρού.Φίλες και Φίλοι,

Η εμμονή του «μελτεμιού» την βδομάδα που έρχεται καταφέρνει και συντηρεί σχετικά καλές για την εποχή θερμοκρασίες, παρ’ όλες τις «κραυγές» για καύσωνες. Βέβαια η Κεντρική Ευρώπη θα έχει για 4-6 ημέρες (Τρίτη μέχρι Σάββατο) σοβαρότατο πρόβλημα με υψηλές θερμοκρασίες που για εκείνα τα γεωγραφικά πλάτη θα είναι κανονικός ....καύσωνας !!!

Κατά τα άλλα μόνο οι αστάθειες τις απογευματινές ώρες στην Βόρεια κυρίως Ελλάδα τις μέρες από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη θα σπάσουν την ηλιοφάνεια και ευτυχώς σε συνδυασμό με το μελτέμι θα μας προστατέψουν από ακραίες θερμοκρασίες.

Να θυμίσω ότι η προστασία από τον ήλιο είναι ...must το καλοκαίρι για όλους!!!

Καλή συνέχεια και καλό προεκλογικό αγώνα.