Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019

Εβδομαδιαία πρόγνωση καιρού.


Φίλες και Φίλοι,

Το “μικρό καλοκαιράκι” του Σεπτέμβρη διατηρείται μέχρι και τα μέσα της επόμενης βδομάδας. Μάλιστα γίνεται και λίγο …μεγάλο (από άποψη θερμοκρασίας) τις μέρες Δευτέρα-Τρίτη και Τετάρτη. Στη συνέχεια από την Πέμπτη η πρώτη για φέτος αξιόλογη ατμοσφαιρική διαταραχή θα μας βάλει σε Φθινοπωρινό μοτίβο.

Αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Μελτέμι στο Αιγαίο μέχρι την Δευτέρα. Εξασθενώντας αυτό, αίθριος και ζεστός καιρός μέχρι την Τετάρτη με καλή άνοδο της θερμοκρασίας. 

Από τα ξημερώματα της Πέμπτης και από τα Βόρεια συννεφιές, με τοπικές βροχές και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας θα αρχίσει από τα Βόρεια και θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα εκτός Κυκλάδων-Κρήτης και Δωδεκανήσων.

Σαββατο-Κύριακο τέλος βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με υπολείμματα καιρικότητας στο Νότιο Ιόνιο και Δυτική Πελοπόννησο.

Να είστε καλά σε ότι κάνετε. Μοιράζομαι μαζί σας και μια ανάμνηση  με το ...."πράσινο μίλι".