Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Καιρός εβδομάδας


Φίλες και Φίλοι,

ένα πράγμα είναι βέβαιο ότι, ο καιρός της βδομάδας που έρχεται είναι ο καλύτερος σύμμαχος στην επιτυχία της προσπάθειας  του «Μένουμε Σπίτι». Και αυτό γιατί όπως και να το κάνουμε η ηλιοφάνεια σε συνδυασμό με τον ζεστό καιρό δύσκολα μας κρατάει μέσα, ιδιαίτερα εμάς τους Μεσογειακούς λαούς. Και κάτι τέτοιο σαφώς ΔΕΝ προβλέπεται.

Στην ουσία τώρα, υποχωρούν σταδιακά οι συννεφιές και οι βροχές και μέχρι αύριο το απόγευμα ο καιρός θα έχει βελτιωθεί σε όλη τη χώρα. Από Δευτέρα μεσημέρι όμως μια μεταβολή από τα Δυτικά ξαναφέρνει συννεφιές, βροχές, πιθανόν καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους. 

Από το βράδυ της Τρίτης ψυχρή εισβολή από τα Βόρεια φέρνει βροχές, ενίσχυση Βοριάδων και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Χιόνια θα πέσουν σε όλα τα Βορειοανατολικά ορεινά. Όψιμος ….χειμώνας!!!

Την Πέμπτη βελτιώνονται τα φαινόμενα διατηρούνται οι χαμηλές θερμοκρασίες, μέχρι την Παρασκευή που από τα Δυτικά νέα μεταβολή με νοτιάδες αυτή τη φορά δίνει εκ νέου βροχές που θα διατηρηθούν το Σαββατοκύριακο κατά τόπους.

Και βέβαια στα καλά της ….παραμονής ένδον, η …ανακάλυψη ....ξεχασμένων ....θησαυρών!!! Και μη βιαστείτε να με χαρακτηρίσετε ....δραχμο-λάγνο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου