Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020

Καιρός εβδομάδας.

Φίλες και Φίλοι, δυό αξιόλογες ατμοσφαιρικές διαταραχές θα μας απασχολήσουν την βδομάδα που έρχεται. Πρόκειται για δυό σχετικά οργανωμένα χαμηλά που θα δημιουργήσουν σοβαρή καιρικότητα.

Από σήμερα λοιπόν και μέχρι την   Κυριακή τα ξημερώματα θα έχει ολοκληρωθεί η διέλευση του πρώτου χαμηλού που ήρθε από τα Βόρεια με βροχές, τοπικές καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά, πολύ ισχυρούς βορειάδες και πτώση της θερμοκρασίας. Γρήγορα θα επηρεαστεί από Βορρά προς Νότο όλη η χώρα. Κυριακή μεσημέρι όμως ο καιρός θα έχει βελτιωθεί παντού. 

Την Δευτέρα θα εξασθενήσουν και οι Βορειάδες και θα ανέβει σταδιακά η θερμοκρασία Τρίτη και Τετάρτη, με καλές καιρικές συνθήκες. 

Πέμπτη-Παρασκευή και Σάββατο το δεύτερο χαμηλό από τα Δυτικά προς τα Ανατολικά θα ξαναδώσει μια επανάληψη των ίδιων φαινομένων με λίγο μεγαλύτερη ένταση όμως. 

Καλή βδομάδα σε όλους. Να είστε καλά σε ότι κάνετε.