Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Καλή Ανάσταση!!!

Φίλες και Φίλοι,

Φαίνεται ότι ο καιρός βοηθάει όσο μπορεί για να «Μένουμε Σπίτι» συμβάλλοντας κι αυτός όσο μπορεί στην ψυχική μας ισορροπία, που όσο ο καιρός περνάει (χρονικά εννοώ)  διακινδυνεύεται!!! Ούτε …..παραγγελία να τον είχαμε, πιστέψτε με!!!
Αύριο λοιπόν Κυριακή του Πάσχα, αντίθετα με την πρόβλεψη της προηγούμενης Κυριακής μόνο τοπικά αυξημένη συννεφιά και λίγες βροχές στη Βόρεια παραμεθόριο το μεσημέρι-απόγευμα  αναμένονται.
Από Δευτέρα του Πάσχα πρωί και από τα Βορειοανατολικά, συννεφιές, τοπικές βροχές και ενίσχυση Βοριάδων με επακόλουθη πτώση της θερμοκρασίας, θα αλλάξει το σκηνικό. Σταδιακά όλη η Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα (ηπειρωτική και νησιωτική) θα επηρεαστεί μέχρι το βράδυ, θα διατηρηθεί την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη θα επεκταθεί και στη Νότια. Στα αξιοπερίεργα και αξιοπρόσεκτα οι χιονοπτώσεις που θα σημειωθούν στα ορεινά της Πίνδου καθώς και της Κεντρικο-Δυτικής Μακεδονίας.
Πέμπτη και Παρασκευή σαφώς καλύτερος καιρός αλλά με λίγες κατά τόπους βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα.
Σάββατο και Κυριακή αίθριος καιρός, εξασθένιση των ανέμων και άνοδος της θερμοκρασίας
Θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι "το Παράπηγμα θα σιωπήσει" από σήμερα. Μετά από 5 χρόνια αδιάλειπτης εβδομαδιαίας ενημέρωσης (είναι  συνολικά πάνω από 250 προγνώσεις) είναι καιρός να σκεφτώ πως θα το βελτιώσω-αναβαθμίσω-συνεχίσω. Ένα ….μεγάλο ευχαριστώ που 5 χρόνια τώρα σταθερά το ακολουθείτε και μόνο χαρά μου δίνετε.  

Καλή Ανάσταση